Joost Kerklaan bv is specialist in het demonteren en afvoeren van bestaande tuinbouwbedrijven. Er wordt gewerkt met professionele teams en moderne technieken, welke uw opstanden demonteren en de materialen zorgvuldig scheiden. Precisie, snelheid, netheid en veiligheid worden perfect op elkaar afgestemd, zodat een opgeleverd perceel weer snel beschikbaar is voor verdere ontwikkeling.

Joost Kerklaan onderscheidt zich door het ruime aanbod in gebruikte kassen. Veel moderne tuinbouwbedrijven worden vroegtijdig gedemonteerd, Bijvoorbeeld vanwege herontwikkeling van een tuinbouwgebied. De kassen die hieruit voorkomen zijn nog lang niet afgeschreven en kunnen nog vele jaren mee. De kassen die bij ons de deur uit gaan. Zijn compleet nagezien. Ieder onderdeel wordt gecontroleerd, schoongemaakt, en als het nodig is vervangen. Bij ons gaat geen kas de deur uit als wij er niet met de volle 100 % achter staan.

Bij ons kunt u alle kanten op. Bent u opzoek naar een ‘’nieuwe gebruikte kas’’. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een professionele aanpak en scherpe prijzen, dat is waar wij voor staan en dat kunt u dus ook van ons verwachten. Heeft u wat te koop of heeft u plannen om u tuinbouwbedrijf te demonteren neem contact op met Joost Kerklaan bv en wij maken vrijblijvend een offerte.

Info@joostkerklaan.nl
of bel 0651150784

Met vriendelijke groeten,

Joost Kerklaan.